Valentino bonbon valogatás 225 Bravico fökép
Csokolade bonbon valogatas 180 Bravico
Valentino bonbon válogatás 180g

Részletek
Csokoládé bonbon diszcsomagolás bronz Bravico
Valentino bonbon bronz 180g

Részletek
Édes Napok Fesztivál Receptajánló Csokoládétudomány
Szeretettel várunk! Bonbonkészítés házilag Hogyan válasszunk?
Évek óta számtalan gasztrokulturális esemény közül válogathattunk, de az étlap mégsem volt teljes, hiszen hiányzott a desszert. 2011. szeptember 16-18. között először kerül megrendezésre Magyarországon a Budai Várban az Édes Napok Csokoládé és Édesség Fesztivál. Természetesen mi is élünk a lehetőséggel és részt veszünk ezen a rangos eseményen. Tovább>>
Bonbont készíteni igazán izgalmas dolog. Aki egyszer megízleli az alkotás örömét, az ismét arra vágyik, hogy újabb és újabb ízkombinációkat készítsen lenyűgözve ezzel a családot, barátokat, ismerősöket. De hogyan is kezdjünk hozzá? Tovább>>
 
 
A megfelelő csokoládé kiválasztása nagyon sok embernek okoz problémát. Manapság olyan nagy a választék, olyan sok csokoládégyártó van a piacon, hogy nagy kihívást jelent megtalálni az igazán minőségi termékeket. Mi az alábbiakban szeretnénk megkönnyíteni a választást azoknak, akik még csak most kezdik kóstolgatni a különböző ízeket. Tovább>>
     
Edes napok logo Recept Bravico Kakaóbab Bravico
Kedves Vásárlónk!

Örömmel köszöntjük honlapunkon, ami elsősorban a kakaóbab által nyújtott sokszínű világ kedvelőinek készül.
Szeretnénk, ha az érdeklődők nemcsak olvashatnának a csokoládéról, de meg is kóstolhatnák a mesterműveket. Ehhez lehetőséget nyújt webáruházunk, ahol  kiváló minőségű, különleges termékeket kínálunk. Többek között tábláscsokoládé, praliné, trüffel, karamell és bonbon termékek is elérhetőek különleges ízesítésekben és szemet gyönyörködtető csomagolásban.
Későbbiekben a cukrászat mestereinek is szeretnénk felajánlani a legújabb nyugat-európai trenddel haladó, innovatív csapatok által készített exkluzív, minőségi csokoládé dekorációkat és cukor dekorációs termékeket torta, sütemény, tányérdesszert díszítéséhez.
Csokoládé termékeinket mindenki számára elérhetővé tettük, így kiskereskedelemi és nagykereskedelmi tevékenységet is indítottunk. Szeretnénk, ha Ön is a vásárlónk lenne, és a későbbiekben ellátogatna hozzánk.

Mikor ajándékozzunk csokoládét?
Különleges csokoládét ajándékozni, kapni, majd megkóstolni igazán kellemes dolog. A magas minőségű csokoládé a legtöbb ember számára olyan elérhető luxus, amivel szeretteit vagy saját magát kényeztetheti.
A Mikulás manapság már nem csak a gyerekeket, de a felnőtteket is megajándékozza. A csizmába kerülő egy-egy különleges csokoládé vagy bonbon garantált sikert arat.
Karácsony a szeretet ünnepe, mely alkalomból igazán meglephetjük szeretteinket különböző csokoládé-válogatásokkal. Ekkor kerülnek a polcokra a gyártók által kifejezetten erre az ünnepre készített csokoládé kreációk, egyedi ízesítésű pralinék.
Szilveszter az az ünnep, amit az emberek általában baráti vagy családi körben töltenek. A szokásos pezsgő mellett ámulatba ejthetjük vendégeinket csokoládé különlegességekkel.
Névnap olyan alkalom, amelyet még a munkahelyeken is megünnepelnek. A kollégáknak, barátoknak, ismerősöknek bátran ajándékozhatunk névnapra pralinét. Ma már kapható külön uraknak valamint hölgyeknek összeállított csokoládé válogatás is.
Születésnapra szinte bárkit meglephetünk egy-egy elegánsan csomagolt bonbonnal, hiszen ki ne szeretné a csokoládét. Ráadásul ma már bármilyen ízkombinációt megtalálhatunk a csokoládé boltok polcain, így a születésnapos ízlését ismerve könnyen kiválaszthatjuk a megfelelő terméket.
Házassági évforduló alkalmából párunkat meglephetjük fadobozos, vagy egyedi csomagolású csokoládéval. Ezzel is kifejezve szeretetünket, összetartozásunkat és hálánkat az együtt töltött évekért.

Üdvözlettel:
 
Bravico csapata