Csokoládé

Csokoládégyártás csokoládé táblák kategória Bravico Csokoládégyártás

Rövid leírásunkkal csak ízelítot szeretnék nyújtani abból, hogy hogyan kerülhet a csokoládé a boltok polcaira, majd szerencsés esetben, elérheto közelségbe...
Maya uralkodó csokoládé kategória Bravico Csokoládé története

A kakaó és a kakaókészítmények csak Amerika felfedezése után kezdtek elterjedni a világban és váltak az egyik legnépszerubb...


Csokoládé kostolás kategória Bravico Csokoládé kostolás muvészete

A csokoládé kóstolás a nap fénypontja lehet, de érdemes kipróbálni akár egy jó baráti társasággal is. Nem kell hozzá más, mint sok-sok csokoládé és...
Csokoládék kóstolása italok kategória Bravico Italok a csokoládé kostolásához

Az italválasztásnál igazán nincs szabály, hogy mi illik a csokoládéhoz és mi az, ami nem...



Hogyan válasszak csokoládét kategória bravico Hogyan válasszak csokoládét

A megfelelo csokoládé kiválasztása nagyon sok embernek okoz problémát. Manapság olyan nagy a választék, olyan...

Tábláscsokoládé kategória Bravico Csokoládé-szótár

Bonbon: francia eredetu szó, jelentése cukorka. Általában 10 g tömeget meg nem haladó apróra formázott csokoládéval bevont édesség...


Kakaóbab kategória termőterület Termőterületek

A legtöbb terméken a gyártó feltünteti a kakaóbab származási helyét, így a termőterület alapján már eldönthetjük, hogy az alapanyag jó minőségű-e...

Cacao kategória bean Kakaótartalom

A minőségi csokoládé esetében a kakaótartalom szintén jól látható helyen fel van tüntetve a termék csomagolásán. A legjobb termékek 70%-50%...


Díjnyertes kategória csokoládé Díjnyertes csokoládék

A Csokoládé Akadémia 2005-ben azzal a céllal alakult meg az Egyesült Királyságban, hogy öregbítse a kimagasló minőségű csokoládék...

 

Bravico régi főoldal