Bravico az Édes Napok Fesztiválon

Valentino kroon bonbon BravicoValentino Coeur Marbre bonbon BravicoValentino Champignon bonbon BravicoValentino Perdido bonbon BravicoValentino poireke bonbon Bravico

Szeretettel várunk az Édes Napok Csokoládé és Édesség Fesztiválon!

Évek óta számtalan gasztrokulturális esemény közül válogathattunk, de az étlap mégsem volt teljes, hiszen hiányzott a desszert. Így 2011. szeptember 16-18. között először kerül megrendezésre Magyarországon a Budai Várban az Édes Napok Csokoládé és Édesség Fesztivál. Természetesen mi is élünk a lehetőséggel és részt veszünk ezen a rangos eseményen. Sok szeretettel várunk pavilonunkban, ahol megismerheted, megvásárolhatod és természetesen, meg is kóstolhatod a bonbonokat. Termékeinkről bővebb felvilágosítást is kaphatsz és személyesen meggyőződhetsz a csokoládék magas minőségéről.
Mi nagyon örülnénk, ha megosztanád velünk termékeinkről alkotott véleményed, és velünk játszanál az általunk felkínált „édes” ajándékokért.
Az Édes Napok fesztiválon közel 60 csokoládét és édességet gyártó és forgalmazó kiállító vesz részt. Így ez a rangos esemény méltán válhat a hazai édességek kiemelkedő seregszemléjévé. A csokoládé- és édességfüggők e három napos eseményén sok érdekes program közül válogathatnak. Többek között csokoládé bemutatók, éjszakai csokivásár, jazz, funky és soul zenei koncertek is várják az odalátogatókat.
A fesztivál nyitva tartása 2011.09.16-án 11:00-24:00, 2011.09.17-én 10:00-24:00, 2011.09.18-án 10:00-22:00 között.

Valentino bonbon Bravico Valentino Sonia bonbon Bravico Valentino grand place bonbon Bravico
Kommentek
Csak a regisztrált felhasználók használhatják.
Bejegyzés szövege: