Jázminteás bonbontöltelék

Jázminteás bonbontöltelék

Elkészítési idő: kb. 25 perc

Jázminteás bonbontöltelék Bravico

Hozzávalók

140g étcsokoládé
330g tejcsokoládé
245g habtejszín
60g vaj (szobahőmérsékletű!)
25g méz
4 filter jázminos zöldtea

Elkészítés


Összeforraljuk a habtejszínt a mézzel, majd beleáztatjuk a teafiltereket. Összekeverjük az étcsokoládét a tejcsokoládéval.
A forró tejszínes keverékből kivesszük a filtereket, majd az így kapott teás, mézes tejszínt  folyamatos keverés közben ráöntjük a csokoládés keverékre. Kézi habverővel keverjük, amíg homogén állagú masszát nem kapunk. Ezután keveréssel 35 ̊C-ra lehűtjük (hőmérővel mérjük), majd belekeverjük a szobahőmérsékletű vajat is. A krémet nyomózsákba töltjük.