Termék kategóriák

A Valentino Chocolatier a belga csokoládékészítési hagyományok alapján, több évtizede készíti Belgium népszerű bonbonjait, kizárólag 100%-os kakaóvaj felhasználásával, színezék és tartósítószer menetesen. A csokoládék formája és az egyedi design Eric Leon festőművész munkája. A termékek készítéséhez felhasznált csokoládé magas minőségű válogatott kakaóbabból készül.
Kategória képe Valentino
Dulcioliva csokoládé manufaktúrát 1924-ban alapították az Oliva fivérek Luigi és Cesare Oliva Piedmontban. Az egyedülálló, kifinomult csokoládé kreációikat és receptjeiket a híres Angelino Motta cukrászmesterrel együtt alkották meg Milánóban. Minőségi csokoládéból készült termékeik tartósítószer mentesen, minőségi likőrök és piedmonti mogyoró felhasználásával készülnek.
Kategória képe Dulcioliva bonbonok